Inschrijven deelname 2021

€ 0,00

Beschrijving

Wij nodigen je hierbij uit om je in te schrijven voor de tweede editie van de Familia Camioneros Truckmeeting in Harskamp. Waar we vorig jaar een kleine 50 trucks hadden hebben we voor deze tweede editie de vergunning aangevraagd om uit te gaan breiden naar ruim 100 trucks.

De kosten voor deelname zijn € 45,-
Deelname met truck en inclusief het avond eten en het ontbijt.
De kosten voor een bijrijder zijn € 35,-
Inclusief het avond eten en het ontbijt.
Let op: eigen consumpties zijn op het hele evenemententerrein NIET toegestaan!
Mochten we meer inschrijvingen ontvangen dan dat we trucks kwijt kunnen dan gaan wij een selectie maken.
Zodra de selectie gemaakt is ontvang je van ons meer informatie en een betaalverzoek.


Vergeet je onze fantastische merchandise niet? Als je deze gelijk mee besteld weet je zeker dat je er op de truckshow netjes bij loopt. Klik hier voor onze merchandise!

BELANGRIJK: Als je de inschrijving in je winkelwagen hebt, klik dan op doorgaan als gast. Nadat je de bestelling op het laatste overzicht bevestigd hebt is je inschrijving definitief. Je ontvangt dan binnen enkele ogenblikken een bevestiging. Heb je die niet ontvangen? Laat het ons weten.


Informatie:
Vrijdag 17 september

binnen rijden 16.00 tot 21.00 uur

Zaterdag 18 september

uitrijden vanaf 17.00 uur

Locatie: Partycentrum de Molen te Harskamp


Op vrijdagavond hopen we met elkaar gezellig een hapje te eten. Op zaterdag wordt er gezorgd voor een heerlijk ontbijt. De vorige editie hadden we te maken met gigantisch veel maatregelen omtrent Covid-19. Dit jaar hopen we te maken te hebben met minder maatregelen zodat we zowel op vrijdag als op zaterdag onbeperkt bezoekers mogen verwelkomen.

LET OP: inschrijven kan tot 24 maart 18:00 uur. Daarna zullen wij z.s.m. aan de inschrijvingen bekend maken of ze met de truck welkom zijn op de truckmeeting. Alle deelnemers van de 2020 editie hebben sowieso voorrang op nieuwe inschrijvingen en zijn gegarandeerd van deelname. Wij zullen een aantal plaatsen open houden voor speciale en/of nieuwe (show)trucks die in aanloop naar de truckmeeting nog afgeleverd worden en zich aanmelden of wij later nog uitnodigen.