Passion - Meat - Friends

Een bekend gezegde luid: Waar een deur dicht gaat, gaat altijd een nieuwe deur weer open. En zo was het ook dit jaar. Helaas konden we de Familia Camioneros Truckmeeting 2021 niet door laten gaan, maar niks is ook zo niks. Na een paar weken de boel laten bezinken werd dit idee geboren. Gewoon met een aantal bekenden/vrienden een mooie rit door Gelderland rijden met de vrachtwagen.

Op zaterdag 9 oktober 2021 zijn we de dag gestart rond 10:00 uur bij Harbers Trucks in Barneveld met een bak koffie en een lekker gebakje. De groep van 21 trucks opgedeeld in twee├źn waar we in de ochtend een schitterende rit over de hei en door de bossen van de Veluwe. De lunch genuttigd bij Partycentrum de Molen in Harskamp en de rit vervolgd richting Ede, Bennekom waar we de bewoners van het Mooi Leven Huis verrast hebben met een stoet vrachtwagens. Zo ontzettend gaaf om het enthousiasme van deze bewoners te ervaren en dit voor hun te kunnen doen. Toen we Bennekom uit waren zijn we richting Rhenen, Kesteren, Opheusden gereden en via de dijk genoten van de Betuwe.

De eindbestemming was de fascinerende locatie van Frank Pouwer Historische Bouwmaterialen waar HV Catering ons verwende met een heerlijk diner.

Kortom; een geweldige dag om op terug te kijken en zeker ook iets dat voor herhaling vatbaar is wat mij betreft.

Alle deelnemers ontzettend bedankt voor jullie aanwezigheid en enthousiasme.

Foto's: BRNSTP photography en misterpower_photography

Aftermovie: FilmPloeg (wordt nog aangewerkt)

Startlocatie: Harbers Trucks Barneveld

Catering: HV Catering

Special thanks to: Renault Trucks Nederland voor het uitlenen van de allernieuwste Renault demo truck.

Wil je alle foto's van de rit bekijken? KLIK DAN HIER.

Wil je de sfeerfoto's bekijken die binnen gemaakt zijn? KLIK DAN HIER.

De foto's staan op Google Foto's. Hiervoor hoef je niet lid te zijn van Google. Dit is het eerste gedeelte, de rest volgt zo snel mogelijk! Opslaan en delen is natuurlijk fantastisch!