Familia Camioneros | It's all about passion

Op vrijdagavond 2 september en zaterdag 3 september 2022 organiseren wij de tweede Familia Camioneros Truckmeeting. Dit jaar niet zoals de eerste keer in Harskamp maar op een nieuwe schitterende locatie. We willen weer een unieke truckmeeting en dat kan zeker op deze locatie. Dit jaar wordt de truckmeeting gehouden op Recreatiegebied Zeumeren tussen Barneveld en Voorthuizen.

Bezoekers informatie:

Vrijdag 2 september 18:00 uur - 23:30 uur

Zaterdag 3 september 09:00 uur - 17:00 uur

Locatie: Recreatiegebied Zeumeren - Voorthuizen

(A1 afslag Voorthuizen / Harselaar)

Toegang: GRATIS

Parkeren: auto(tot 6 mtr.) € 6,- Meer informatie over parkeren: https://www.leisurelands.nl/nl/parkeren

Catering: HV Catering zal er voor zorgen dat de inwendige mens niets te kort komt. Geen 18? Geen alcohol! (eigen consumpties niet toegestaan)

Heb je interesse in sponsoring? Bel dan met 06-41658875 of mail naar info@martinvanveldhuizen.nl en we vertellen er je graag meer over.

Deze truckmeeting is een initiatief van Martin van Veldhuizen en wordt georganiseerd in samenwerking met Drive in Style

 
 
 

Voor de kids!

Passie delen kun je het best vanaf jonge leeftijd mee beginnen. En daarom vinden we het ook geweldig als (jonge) kinderen de Familia Camioneros Truckmeeting bezoeken. Zo kunnen ze lekker spelen met speelgoed dat is aangeboden door Mammoet Toys, springen op een springkussen, maar ook meedoen met een toffe kleurwedstrijd. Print de kleurplaat uit, lever deze in en wie weet maak jij kans op een hele mooi prijs. Kom je niet maar wil je toch mee doen? Stuur dan een scan of een foto van jouw kleurplaat uiterlijk 1 september op naar info@martinvanveldhuizen.nl. Maar het leukste is natuurlijk om gewoon naar ons evenement te komen.

Naast bovenstaande sponsors zijn er ook nog de volgende bedrijven die een bijdrage leveren aan onze truckmeeting:

Chemical Guys - Shinekoning - Profile Tyre Center Barneveld - Van Kooten Tuin en Buitenleven - Buitenhuis Nijkerk - Kleinjans Aardappelhandel - Harbers Trucks - Truckjunkie.nl - De Arendshorst Handelsonderneming - Eemtrans Baarn

Samen maken we er een fantastisch evenement van.

Daarom zouden wij het natuurlijk geweldig vinden als jij één van onderstaande reclame-afbeeldingen deelt op jouw social media!

Heb je een vraag of wil je meer informatie? Stuur ons een bericht!